13 juni 2010

Första 6-åringen i "ligan"

Ida fyller 6 år om en vecka, hon hade sitt kalas idag. Jag har 2 filmer på ungarna runt bordet och vid paketöppningen som jag tänkte lägga upp nu. Tror ni att det funkar? Nix... helt kört. Har inget foto på kalaspinglan själv så här är en bild på hennes lillesyrra, Lina, som sitter och diskuterar nåt med Jack.

Måste bara säga att det var ett sånt "lugnt" kalas! det var 18 ungar (16 tjejer och 2 killar - hrmm) som satt lugnt och fint vid fikabordet och käkade sin glass och kakor, bara ett glas som välte (hos en liten kille som syns ovan, men det var ju trångt där på hörnet får väl sägas till hans försvar... ;)) och paketöppning med snurra flaskan funkade hur bra som helst. Den flaskan stannade på fick gå och lämna sitt paket till födelsedagsbarnet medan alla satt kvar i ringen och tittade nyfiket på när alla paket öppnades. Mycket bra och roligt upplägg! Under de två timmar kalaset varade gjorde solen ett gästspel så alla lekar hölls utomhus, riktigt bra planerat va, när vi klev in i bilen för att åka hem började stora regndroppar falla... Härliga svenska sommar!

PS. Nova skrattade gott åt när Jack kom upp för trappen och lämnade paketet till Ida med orden:"HO-ho-ho!här kommer jultomten till dig!"

2 kommentarer:

mormor sa...

Va´söta de är!

Nova och lillebror sa...

ja dom är såå fina ihop dom där två! ;)