29 april 2009

Cykla - det är livet!




Lillebrors absoluta favvosysselsättning just nu är att cykla, cykla, cykla - fort, fortare, fortast! Det går så snabbt i svängarna att han kränger - han parerar det oftast snyggt men välter ibland... (det måste bli hjälm till honom nu!)
Han älskar sin röda cykel (som han ärvt av syrran, och hon i sin tur av kusin Ida! Re-cykling!) och idag sa han stolt till mig; "mamma, den är fin min suckel!"

;-)

Nova cyklar lite också och tycker än så länge det är kul... Men det är på en helt annan nivå. Hon har regler för hur man får åka och så stannar hon och handlar ibland och så skjutsar hon sina barbies till olika ställen, å så måste man ju fika ofta förstås! ;-)

Hon kör på sin hoj som hon fick på födelsedan förra året och den känns lite mini nu... eller är det hon som känns stor? jag vet inte? ;-)

4 kommentarer:

mormor sa...

Då blir det till att sitta på altanen i helgen då.
Skönt.

Nova och lillebror sa...

japp. Eller gå iväg till parkeringen vid fotbollsplanen kan man ju också göra så han får fritt spelrum. ;-)

Alice&loke sa...

Hiiihi, visst är det kul när dom börjar cykla. Alice är dock lite vågad som cyklar utan stödhjul i klänning, många skarpsår här och där. Men nu har hon även lärt sig att svänga runt i farten. Spännande när man kan cykla till dagis istället för att promenera.

Nova och lillebror sa...

Åsa: Ja hon är verkligen tuff Alice! Undrar om hon räds något överhuvudtaget? Otroligt att hon kan cykla utan stödhjul nu, riktigt duktigt!
Kram/V